Age

World’s Youngest 80-year old

Automatic translation of text

Världens yngsta 80åring

När jag var liten kunde jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig att mina föräldrar en dag skulle dö. De fanns ju där vid min sida, och de skulle alltid vara där. Så var det bara.

Nu förmodar du kanske, med där här inledningen, att min mor och far har gått ur världen. Ack nej, de sprattlar fortfarande. Förvånansvärt bra, faktiskt. Mamma är en pigg 76åring och förra helgen firade släkt och vänner världens yngsta 80årige man.

Vad jag vill säga är att det jag tog för givet som barn, det har nog inte förändrats med åren: mina föräldrar kommer förmodligen alltid att finnas där. Det skulle inte förvåna mig om de till och med överlever mig. De ångar på som de alltid har gjort, just nu engagerade i missionsarbete för kyrkan. Att de för länge sedan blev pensionärer är av sekundär betydelse; jag skulle tro att de inte ens vet betydelsen av ordet pensionär .

Titta bara på bilden jag tog i somras. Här är pappa, snart 80 år, som hoppar med mina barn från en sanddyn. Det ska tilläggas att han gjorde det med en avbruten hälsena. Sådan är han. Han kör på och njuter till fullo av livet.

Grattis pappa! Och tack för allt det goda du gett mig! När jag själv fyller 80 ska jag följa med dig till sanddynerna. Då får någon annan ta bilden, för då ska vi två hoppa tillsammans.

4 replies »

  1. its amazing… your father is still in good shape inspite of his age.i think he is a good man and good people is showered with blessings.take good care of him.

  2. HEJ LOUIS. det er en meget smuk hyldest til din far nu hvor han er blevet 80 år .De 2 første linjer er jeg helt enig med dig i . Du og dine brødre er heldig at have jeres forældre ,min mor på 76 år er aktiv endnu ,jeg mistede min far1 måned før min 40 års fødselsdag ,han var også aktiv lige til det sidste .en rigtig god uge til dig Louis fra mig

  3. Jeg så de bildene tidligere i sommer ja, Willy er jo bare veldig spesiell da, vi ble veldig glade i både han og din mor når vi fotfulgte dere hehe Gi dem er stor stor halden-klem fra meg neste gang du treffer dem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.