Skip to content

Celebrity Gossip

March 23, 2010

Automatic translation of text

KÄNDISSKVALLER

I lördagskväll slog Siemens på stort för sina anställda i Norrköping när 4000 personer fick mat och underhållning (för det blygsamma beloppet av 5 miljoner kronor). Massor av artister blev inbjudna: Cotton Club, Micke Syd, Barbados, Alcazar, Peter Johansson, Markoolio, Carola, Charlotte Perrelli och komikern Jan Bylund. Eftersom Schlager var temat för kvällen var även jag och bröderna inkallade. Jag kan sammanfatta festen med tre ord: en riktig höjdare!

Jag brukar aldrig skriva kändisnyheter, men jag tänkte det kunde vara trevligt för er, stackars läsare, att åtminstone få lite variation ibland.

Efter repetitionerna satt jag och åt middag med Markoolio och medlemmarna i Alcazar, alla väldigt trevliga. Där kretsade samtalet mycket kring barn, mest på grund av att Markoolio väntar sitt första barn. Han verkade överlycklig för det, men samtidigt något förbryllad.

Med Alcazar blev det ämnen om allt mellan himmel och jord, från lammslakt (som de avskydde) till turnélivet. Angående turnérandet säger de att det på sista tiden har blivit segt att ”flacka runt”, även om de älskar att uppträda förstås. Men när jag frågar om de kommer ställa upp i Melodifestivalen nästa år svarar de med ett kraftfullt och enhälligt NEJ!

När middagen hade avnjutits gick de andra och gjorde sig i ordning för showen. Jag hade också tänkt gå, men då kom Carola med några vänner och slog sig ned intill mig. De var riktigt hungriga. Och då är det kanske några som undrar: vad är det Carola äter egentligen? Tja, inget särskilt, bara vitlöksbröd, lite sallad, sniglar i vitlökssmör, hjortstek och chokladmousse med färska björnbär.

Vi hade egentligen inte talats vid sedan 1984, då hon hade en liten flört med broder Richard (vad hon nu såg hos honom… hehe). Så det var kul att bli lite uppdaterad. Sedan skrattade vi åt gamla minnen, bland annat när hon nästan berövade mig livet. Hon hade tagit med Richard, mig och min dåvarande flickvän ut i sin mini-racerbåt. Problemet var att den tog in en massa vatten, speciellt vid låg hastighet. Flera gånger höll vi på att sjunka, men Carola motverkade detta genom att brassa på ordentligt. Men då hade vi problem nummer två: kvinnan körde som en galning. Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Vilken tjej!

Peter Johansson är en kille jag vill nämna också, han som trots sin fantastiska röst verkar vara en väl bevarad hemlighet i Sverige. Han var mycket vänlig och sympatisk. Vi kommer garanterat få höra mer av honom.

När showen börjar närma sig sitt slut kommer Markoolio in till vårt omklädningsrum. Han har precis gjort ett bejublat framträdande, men när han sätter sig ner ser han ovanligt lugn och fundersam ut. Vi pratar om ditt och datt, men till slut kommer det fram: han tänker på sin framtida papparoll. Hur ska det bli? Kommer det gå bra?

”Du”, säger jag, ”allt kommer gå bra! Du kommer bli världens bästa pappa!”

Han tittar på mig och ler. Jag tror att han tror på det.


Artister och producenter samlade.

En intressant fotnot: Jag och bröderna har aldrig, sedan vinsten i Luxembourg 1984, burit originalskjortorna (idag får vi nog inte ens på oss dem, haha). Men i vintras hittade Richard skjortorna på bilden i en Dressman butik – samma färger som de första. Så… nu bär vi på våra sanna färger igen.  😉

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. Belle permalink
  March 25, 2010 12:38

  I can just comment on the picture…
  And he’s great….It were beter if you’d look all in the same direction…but…well, who cares. 🙂
  If Louis would have taken the picture….JUST KIDDING!

  have a sunny day!

 2. March 25, 2010 07:28

  Vilken nostalgikick att se er i lördags. Jag var aningen hes efter ha sjungit med i hela den gyllende låten. Tack!!!

 3. Liselotte permalink
  March 24, 2010 20:17

  Hi Louis

  Thanks for the gossip. Particularly the info on Carola’s diet – she looks gorgeous, so I think I’ll try it :o)

  And I need to say this: I’m thrilled that you’re back in the right colors again!

  Hugs
  Liselotte

 4. Lene Marie Høgh permalink
  March 24, 2010 08:20

  Hej Louis . sound as it was a good evning with all the kendiser , when I read it, it bring memory back to me when I see you and your beautiful brothers win the melodi grand prix in 1984 ,it was a nigth I never forget . I could have come on tourne with you 3 but that dream broke .but that is a story Iwill tell you and your brothers if I should meet you. thank you for the beautiful writning ,have a good day hugs me

 5. March 24, 2010 02:42

  Well, it sure sounds like you had a good night! Tell you family I said hi! I’ll have to come visit this summer when I go back to Sweden. =)

  Kram Lizette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: